ProfX POS Retail


Het ProfX POS Systeem voor de Retail branche. Van de vele programma-onderdelen kunt u voor uw branche de volgende onderdelen gebruiken binnen het ProfX BASIS programma: Uw eigen maattabellen, opgebouwd uit tabellen met daar in de maten. Zoals Dames, Heren of Kinderen met daarin de maten die u aangeeft 34 – 36 – 38 of S – L – XL of 30cm 40cm en 45cm u bent geheel vrij in de indeling. We werken zoals in vele situaties vanuit een Hoofdgroep naar een Groep met daarin een Artikel. Op deze manier kunt u zelfstandig een goede indeling maken van waar, en in welke groep de producten in thuis horen. De één zal het onder ‘soort’ onderbrengen en de ander bijvoorbeeld onder het ‘merk’, u ben daar geheel vrij in.

Wij zijn te bereiken op 079-7170707. Of kom langs in onze showroom in Zoetermeer.

Maak een keuze:

Wat ook een sterk punt is, is dat u tijdens het inboeken van de producten de maattabellen gebruikt en dat u van de geboekte goederen direct de juiste labels uit kunt draaien. In de praktijk zult u inboeken vanaf de vrachtbrief of order, dit is dan direct weer een controlepunt omdat u van elk product eigen label(s) uitdraait.

BTW

Als we starten met de plaatsing van een ProfX POS systeem in de levensmiddelenhandel dan beginnen we eerst met de indeling. De tabel BTW stellen we in op 0%, 9% en 21%. Erg plezierig is dat als de BTW nog eens wijzigt en dat gaat echt nog weleens gebeuren hoeft u dat alleen maar op deze plaats te wijzigen. Daarna stellen we de hoofdgroepen in met daaronder de groepen. Voorbeeld: conserven onderverdeeld in soep, worst, chinees en blikgroenten enz.

Voorraad

Als u ook voorraad bij gaat houden kunt u zelfs min/max gebruiken. Zo stuurt u uw voorraad en heeft u op het juiste moment uw verkoop goederen beschikbaar. Mix en match behoord ook tot de mogelijkheden, vele variaties zijn mogelijk. Houdt u geen voorraad bij, dan kunt u een lijst met verkochte artikelen uitdraaien na een door u opgegeven periode. Dit is dan weer erg fijn als u gaat inkopen.

In vele supermarkten hebben we de slager achterin de zaak ook hiermee houden we rekening we plaatsen dan een CAS 5200 weegschaal die barcode etiketten print deze lezen we dan weer bij de kassa. Heeft u een Postagentschap? Ook daar zijn we op voorbereid compleet met witchcodes en een Post NL prijslijst.

Wegen van groenten doen we vaak aan de kassa. ProfX POS is gecertificeerd door het NMI (Nederlands Meet Instituut) om te mogen wegen in de winkel. We kunnen ProfX POS met weegschaal ook gebruiken om voor te wegen.

Accessoires

Neem ook een kijkje op onze pagina over accessoires. Hier vindt u klantendisplay, kassarollen en magneetsleutels voor aanmelden