Kassasysteem voor de Kringloopwinkel


De kringloopwinkels onder onze klanten verdelen zich in twee groepen: De commerciële, en de organisaties die inzamelen met als doel andere organisaties en initiatieven te ondersteunen. Beide hebben we als klant en verschillen dusdanig dat bij de laatste veel vrijwilligers werken die maar af en toe met de kassa werken. Wij passen dan de inrichting zo aan dat dit mogelijk is.

Werkwijze

Daar waar de goederen binnen komen wordt de sortering gedaan en kunnen we vanuit ons systeem het product van prijs en een barcodesticker voorzien. Deze sticker heeft naast de barcode ook de prijs en soort-aanduiding en kan ook nog van een naam worden voorzien. Vervolgens wordt het opgeslagen op een locatie gealtereerd aan de soort aanduiding of het gaat direct de winkel in. Komt een klant met het product bij de kassa dan is een simpele scan met het barcode-pistool genoeg om het product te boeken. Op deze manier hebben we geen voorraad administratie maar wel de zaken goed geprijsd. Ook de juiste prijsstickers permanent plakkend zijn bij ons op voorraad. In het ProfX POS kassasysteem ziet u de omzet gesorteerd op soort dan weer terug, met die gegevens kunnen we dan de zaak efficiënter indelen en sturen. U ziet dat ProfX POS altijd net wat verder gaat en dat u daar eenvoudig gebruik van kunt maken. We begeleiden u daar graag in.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor de kringloopwinkel?

Omdat de inrichting de bediening en het onderhoud eenvoudig en voor een ieder bereikbaar is. Een koppeling met een webshop geregeld is en de uitstraling hierdoor professioneel is.

Voorbeeld: Kringloopwinkel De pelgrimshoeve aan de Wattstraat te Zoetermeer werkt met meer dan 70 vrijwilligers en met 6 kassa’s. De Pelgrimshoeve is dan ook in de omgeving van Zoetermeer één van de meest mooie bedrijven waar je ziet dat efficiëntie en een goede organisatie loont. Wij zijn blij dat we daar ons steentje aan bij kunnen dragen. De Pelgrimshoeve is dan ook een van onze beste reverenties waar u vrij in kunt lopen en de zaken kunt bekijken. Een afspraak maken kan ook maar dan via ons kantoor.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!