ProfX POS Horeca


Inmiddels hebben we veel ervaring in de horeca. Deze hebben we samen met uw collega’s uit verschillende Horeca gerelateerde bedrijven verder doorontwikkeld. De uitvoering is daarom afgestemd op de praktijk. Nu na 15 jaar van ontwikkelen zijn we dagelijks nog bezig met het product beter te maken en aan de tijd aan te passen. Inmiddels is ProfX POS Horeca een zeer volwassen kassa- horecapakket wat zeer eenvoudig is te gebruiken en goed te beveiligen is.

Wij zijn te bereiken op 079-7170707. Of kom langs in onze showroom in Zoetermeer.

Maak een keuze:

Keuken

De keurig geressorteerde keukenbonnen geven overzicht in de opdrachten met daar waar nodig toevoegingen als werkopdrachten voor de keuken als doorgebakken, rauw, enz. De keukenopdrachten over de bereidingswijze kunt u zelf in een tabel invoeren. De keukenbonnen hebben een nummer , dat u als de opdracht klaar is via het meldingsbord gereed kan melden. Dit geeft rust in de zaak en geen gedrang aan de balie. U kunt uw klanten ook punten laten sparen zo heeft u net een streepje voor op uw collega’s.

ProfX POS Snackbar biedt veel functionaliteiten

Ook uw kas afhandeling kunt u zo inrichten dat u geen kastboek meer bij hoeft te houden, deze komt geheel uit de rapportage. Uw dagtotalen worden door gemaild naar een door u opgegeven email adres(sen). U kunt mits u een internet aansluiting heeft ook de kassa op afstand overnemen voor hulp en onderhoud van bijvoorbeeld u artikel bestanden. Werkt u met meerder keukenprinters of kassa’s er is overal rekening mee gehouden. Graag nodig ik u uit in onze 150m2 showroom te Zoetermeer. Is dat niet mogelijk dan komen we naar u toe voor een demo.