Kassasysteem voor de Bedrijfkantine


Of het nu een bedrijfsrestaurant of gewoon de kantine is, in grote lijnen zijn de vragen en de werkwijze vaak het zelfde. Er zijn heel veel zaken die u met een ProfX POS Systeem goed geregeld heeft. Betalen op de manier die voldoet aan uw voorkeur. In CONTANTEN, zonder dat we in aanraking komen met het geld. Veilig en Hygiënisch. Contactloze Pin-betaling, met een aan ProfX POS Systeem gekoppelde creditkaart/pinautomaat. Of via de bedrijfspass of token. Drie basis manieren van betalen die u met, en door elkaar kunt gebruiken of uit kunt zetten.

Voor de vergaderruimte, afdeling of gasten kunt u een interne betaalpas creëren, gekoppeld aan een kostenplaats. Ook kunt u een debiteur aanmaken voor bijvoorbeeld personen die tijdelijk in opdracht van derde bij u werken. Deze partijen willen vaak achteraf een factuur ontvangen, ook dit is geen probleem. Tevens zijn alle Horeca functionaliteiten als tafel geheugen en keukenbonnen en nog veel meer in ProfX aanwezig.

Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom. Altijd een POS Systeem dat bij u past!

Horeca kassa voor de bezorgzaak

Wat bied ProfX POS nog meer?

Een bedrijfsrestaurant heeft vaak twee manieren van distributie. De meest voorkomende is de buffetvorm, maar er kan ook gekookt worden. Het wordt steeds populairder dat er gezond gegeten wordt, maar snelheid en een vlotte verwerking is ook belangrijk. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel device en kan dan ook het eten reserveren dat men laten wil nuttigen.

Op de bestelsite van het restaurant maakt men zich bekend en vinkt de goederen aan die men wil bestellen om vervolgens de tijd op te geven wanneer u het eten wilt ontvangen. Deze functie maakt de voorbereiding eenvoudig en snel. In het geval dat er bijvoorbeeld een gebakken ei besteld wordt, krijgt de klant een groot nummer op zijn bon en dit nummer verschijnt op een scherm als het ei klaar is.

Is er bediening nodig, dan gaan we op de restaurant-mode en boeken we op een debiteur of een tafel. Deze tafel kan ook gesplitst betalen op de betaalwijze die op dat moment nodig is.

Met ProfX POS Manager kan een manager zien wat het verloop van de shift is en kan hij of zij de inkoop bepalen voor de volgende shift.

Heeft u de behoefte om er eens over van gedachte te wisselen, maak dan een afspraak dan ontvangen we u graag bij ons in de showroom.

Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!