Kassasysteem voor de Bakker


De bakkerswinkel komt er in steeds meer vormen, naast de verschillende Hollandse bakkerijen, Chocolaterieën en door de komst van de vele culturen zien we ook Oost-Europese en Arabische winkels. Allemaal hebben ze hun specialiteiten met hun eigen karakter en producten. Ook hier hebben we veel ervaring door de vele culturen die we onder onze klanten hebben weten we wat er belangrijk is om toch tot een goed resultaat te komen en de zaken efficiënt te laten verlopen. Ook hier komen veranderingen die onvermijdelijk zijn, door de vaak ambachtelijke producten zullen de doorleveringen aan bedrijven en restaurants steeds meer voorkomen en gaan deze straks allemaal elektronisch gaan en zal ProfX POS deze werkzaamheden verlichten, uw klanten automatisch factureren is bij ProfX POS heel gewoon.

De ontwikkelingen gaan snel en het is zaak dat u daarvan op de hoogte blijft, dus meld u aan voor een van onze seminars waar we u kort en efficiënt laten zien wat u aan ProfX POS hebt en hoe u de toekomst aankunt. Ook in de toekomst wordt het alleen maar mooier en kunt u van veel meer toepassingen gebruikt gaan maken. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor de bakkerij chocolaterie en lunchroom.

Zoals u weet is uw branche belast met veel arbeid als schoonmaken, voorbereiding, inkopen, personeel, financiën en planning. En nog heel veel zaken die u nu waarschijnlijk op de automatische piloot afwerkt zonder dat u het zelf in de gaten hebt. Met ProfX POS werkt u alleen met de zaken die er voor u toedoen.

NMi Certificaat

ProfX POS is voorzien van een NMi weegcertificering, zodat u in de winkel gewogen producten mag verkopen. U kunt ProfX POS dan ook met een weegschaal combineren. Doordat u de producten kunt verdelen over Hoofd- en Artikelgroepen krijgt u een goed overzicht van de omzetten. Ook een samen gesteld artikel geeft u meer inzicht in de omzet van individuele producten.

Met de ProfX Manager krijgt u overzichten als de best- slechtst en niet verkochten producten. Maar welke marge u gemaakt heeft en de BTW aangifte verkoop niet te vergeten compleet met uw kleine kasboek. Kortom heel veel inzicht geconcentreerd op uw situatie.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!