Kassasysteem Kledingwinkel


Welkom op onze retail kleding pagina. Hier vindt u de basis om met ProfX POS uw bedrijf efficiënter en beter bestuurbaar te maken. ProfX POS voor retail en met name voor kledingzaken. Dit pakket is door ons van nul af ontwikkeld, samen met uw collega’s, die stuk voor stuk hun praktijk ervaring tot in de kleinste details hebben ingebracht zodat er nu een sterk praktijk gericht pakket staat. ProfX POS is een in Nederland ontwikkeld pakket. Een degelijk programma zonden opsmuk maar met alle zaken die er toe doen. We houden zelfs rekening met die gene die hun afschrijving regelen via de Mitex voorwaarden. De lijnen met de ontwikkelafdeling zijn kort en efficiënt, dus zal ProfX POS ook in de toekomst alleen maar handiger worden en kunt u van van steeds meer toepassingen gebruik maken. Spreekt bovenstaande u aan? Maak dan eens een afspraak met één van onze specialisten of bezoek onze showroom.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor de retail en kledingbranche?

Zoals u weet is uw branche onderhevig aan de modetrends en het moment van de dag. U moet dus snel kunnen schakelen en uw voorraden in kunnen zien en waar nodig aan kunnen passen.
Voorbeeld: U koopt uw goederen op termijn of direct in in een confectie centrum, als deze goederen binnen komen wilt u ze van een label voorzien. ProfX POS Kledingwinkel heeft een eigen label programma, compleet met ontwerp mogelijkheden. De labels voorzien we met de naam van de zaak een barcode en nummer, maat en eventueel lengtemaat. U heeft ook uw eigen maattabellen voor dames, heren kinderen enz.

Pinnen

Ook hier geldt dat u voor de afrekening een gesloten systeem kunt maken, zo hebben een gekoppelde pin- en wisselgeld automaat. Wanneer u de pinautomaat op laat nemen in ons collectief profiteert u direct van onze goedkopere tarieven, krijgt u de MyEMS app waarop u alles kunt volgen en krijgt u direct alle creditkaarten op uw betaalautomaat erbij die u wenst. Geen ondoorzichtige bundels of afspraken meer. Gewoon duidelijkheid en altijd inzicht.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!