Kassasysteem Doe-het-zelf winkel


Voor de doe-het-zelf-branche is de laatste jaren veel veranderd, maar toch zien we hier positieve ontwikkelingen voor de kleinere organisaties. De behoefte van de klant aan begeleiding en kennis is inmiddels zo groot geworden dat dit de omzet dusdanig kan beïnvloeden dat er weer een behoorlijke winst gemaakt kan worden. Zonder dat we altijd de goedkoopste moeten zijn. ProfX POS kunt u dan ook gebruiken als hulpmiddel bij het begroten van een project. Hoe klein of groot het ook is.

We maken klanten aan in het systeem, maken een proforma factuur met daarop de benodigde materialen en werkuren. Deze proforma kunnen we iedere keer bijsturen en aanpassen totdat het project echt van start gaat. Dan maken we met een druk op de knop de eerste factuur aan. In de loop van het project kunt u een volgende proforma open zetten en daar de zaken op boeken tot dat u weer wilt factureren. Deze klanten maakt u aan in het ProfX POS kassa systeem en kunt u van een automatische korting per productgroep voorzien, en u kunt deze klant dan een kredietlimiet geven of een bedrag laten storen wat met opgebruiken kan. Dit is maar een klein deel van de mogelijkheden. Voor de rest werk ProfX POS gewoon als een scan kassa, met alle mogelijkheden die u van een kassa mag verwachten. We zien u graag een keer bij ons in de showroom en dan laten wij u zien hoe je meer geld in je bedrijf kan verdienen door gebruik te maken van ProfX POS Software.

Kassasysteem Retail

Waarom een ProfX POS Kassasysteem voor de Doe-het-zelf Branche?

ProfX POS is een kassapakket dat ook debiteuren kan verwerken. Klanten kunnen op rekening werken met een pasje per werknemer, zodat u aan het einde van de maand kunt zien wie wat afgehaald heeft. De klant geeft zelf de pasjes aan zijn werknemers. Z’n pasje is ook snel te blokkeren mocht er een zoek raken. Voorbeeld: Doet u veel Catering? Dat is een proforma nota een uitkomst. Zo zijn er inmiddels honderden functies beschikbaar. Aan u de keuze! Piektijden vaak rond 6 uur? Dan werken we met werkbonnen met daarop het zelfde nummer als op de klantenbon, dus snellere afhandeling. Ook kunt u gebruikmaken van een nummerbord, dat geeft nog meer efficiëntie en rust. Er is een functie-toets waarmee u de werkbon aan of uit kunt zetten. Tafelgeheugen en heeft u veel zakelijke klanten? Dan kunt u eenvoudig de naam van de klant op de bon toevoegen. Ook het aanmaken van producten gaat eenvoudig.


Retail

Het grootste deel van de Doe-het-Zelf-branche is retail. Met ProfX POS kan je goederen bestellen, massaal inboeken, je prijzen onderhouden en de schappen van prijskaartjes voorzien. Via de prijskaartjes kunnen we dan weer het schap controleren en zo de derving en voorraadverschillen corrigeren. ProfX POS kan ook lengte x Breedte x prijs verwerken. Dus geschikt voor de hout- en naambordenafdeling. Er kan ook een afhaal-bon vervaardigt worden op de kassa, zodat er geen vergissingen meer zijn met bijvoorbeeld zakken portgrond of maatwerk hout. Ook kunnen we bestanden importeren van leveranciers of oude systemen. Dit versneld enorm de voortgang bij een nieuwe installatie. Wij begeleiden u en uw personeel bij het opstarten en gedurende de periode dat u ProfX POS gebruikt.

Wij zijn NMi gecertificeerd en hebben een eigen servicedienst.

Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!