Kassasysteem voor de Combinatiezaak


De combinatie winkel voldoet meer aan de beleving van het shoppen van de klant. Alles wat je ziet kan je er ook kopen. De verhouding moet zo zijn dat stijl en visie elkaar aanvullen, met u, en die van uw klant. Dit kan een combinatie zijn tussen kleding-accessoires en klein-horeca of gebruikte goederen en horeca, zo zijn er meerdere combinaties mogelijk. Het één en ander ligt sterk aan de grote van de winkel en de omgeving waar u de winkel exploiteert. Met ProfX POS heeft u met het basis-pakket al ruim voldoende mogelijkheden om dit tot een succes te maken. De Retail-kant met, en zonder maattabellen en de horeca kant met plattegrond van de tafeltjes en werkbonnetjes. Met een druk op een toets switcht u van scherm. In onze beleving heeft een combinatie-zaak dan ook de toekomst (funshoppen moet ontspannend werken en een fijne belevenis zijn voor de klant).

Kassasysteem Retail

Waarom een combinatiezaak?

We kunnen meerdere kassa’s aan elkaar koppelen en de functie follow-me gebruiken, u kunt dus uw klant met u meenemen van de ene kassa naar de andere kassa. En omdat we producten kunnen wegen, kunnen we ook voorwegen, porties maken en voorzien van een label met houdbaarheid, verpakkingsdatum en een barcode.

Afrekenen

Afrekenen kan op meerdere manieren, zo kunt kiezen voor contant maar ook voor een wisselgeldautomaat, pin koppeling, op rekening of via een cadeau- of tegoedbon. In de verslaglegging krijgt de omzet te zien, wie welke omzet heeft gerealiseerd, een uren-rapport en een product-omzet rapport die u weer kunt gebruiken voor uw inkoop en een snelle indruk te krijgen van uw omzet.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!