De geldwisselautomaat en ProfX POS

28 Feb 2019 00:00

De geldwisselautomaat en ProfX POS

Vorige week heb ik op de EuroCis in Düsseldorf gestaan bij onze leverancier van de Automatic Cash, onze nieuwe wisselgeldautomaat. Inmiddels is ProfX POS aan deze wisselgeldautomaat gekoppeld en samen met onze pinautomaat een gesloten geheel geworden. Geen contant geld meer door de handen van het personeel.

Door deze koppelingen kunt u er voor kiezen geen lade meer aan te schaffen of deze alleen voor u zelf te gebruiken. Een ander effect is de betere hygiëne. Contant geld is nu eenmaal vies en niet bevorderlijk als u etenswaren verkoopt. De combinatie tussen deze apparatuur geeft u tijdwinst, altijd een sluitende kas, en geen ongewenste leningen of kasverschillen meer. Een zuiver beeld van uw omzet en veel tijd besparing, omdat u niet meer hoeft na te tellen.  

Een nieuwe trend op de EuroCis is het samenbrengen, en laten samenwerken van software programma’s. Ik heb dat eens goed bekeken en bestudeerd, mijn conclusie is dat dit een dure aangelegenheid is, en vol risico’s zit.

ProfX POS en ProfX Basic

Voor de klanten met ProfX POS of ProfX Basic zijn dit soort dure en risicovolle programma’s niet nodig. Alles wat u nodig hebt zit in deze software verwerkt en is beschikbaar. Het voordeel hiervan is dat alles volgens de zelfde, logische, werkwijze gebruikt kan worden. Zonder opsmuk of ondoorzichtigheid.

Het centrale hart is de SQL Databaseserver. Deze draait lokaal mee. Bij calamiteiten kan deze zelf door draaien tot dat de rest weer in de lucht is en gesynchroniseerd.

Heeft u meerder winkels of filialen? Dan is het handig om de SQL in de cloud te hebben draaien en door ons te laten beheren.

Heeft u een eigen IT afdeling? Dan kunnen we daar ook mee samenwerken en alle plichten en lasten goed verdelen.

Veiligheid en bescherming

Uw gegevens zijn bij ons goed beschermd. Wij bewaken en controleren onze services dag en nacht, zorgen dat uw back-ups goed worden uitgevoerd, en dat uw systeem niet gehackt of vernietigt wordt.

Kortom: automatiseren met ProfX geeft u meer omzet, geen verlies en altijd een gewillig oor voor uw vragen en adviezen.

Persoonlijk contact en begeleiding, regelmatig up-dates met verbeteringen, en nieuwe onderdelen, we regelen opleidingen en we kunnen u begeleiden naar succes!

Met vriendelijke groet,

Nico Schreuder


Contact

Chroomstraat 34
2718 RR Zoetermeer
Nederland
079 7170707
info@kassacentrum.nl