ProfX POS Kassasysteem voor het Ziekenhuis


In het ziekenhuis wordt regelmatig op verschillende plaatsen afgerekend. Een grote geldstroom op verschillende plaatsen. Dit kan in, maar ook buiten het ziekenhuis zijn. Om al deze handelingen en soorten van en ontvangsten in goede banen te leiden heeft u ProfX POS nodig. De volgende verwerkingen van zaken komen wij tegen: De bedrijfskantine of het restaurant. Tegenwoordig vaak een combinatie tussen bezoekers, patiënten en personeel waarbij het personeel vaak op rekening en tegen een gereduceerd tarief zijn producten afneemt en later via de loonslip het gebruikte verrekend krijgt. Personeel meld maakt zich dan vaak bekend via een pasje of een token waar ze in het ziekenhuis de deuren mee openen. Maar niet alleen het restaurant zullen we managen, ProfX POS kan ook boeken op een kostenplaats van een afdeling, voor bijvoorbeeld: een vergadering. We kunnen zelfs een tablet ophangen in de vergaderruimte ,zodat men ook daar kan bestellen. Ook als het ziekenhuis een kiosk of winkel heeft, kunnen we dat in het systeem gewoon meenemen en managen.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor het ziekenhuis?

Voor de administratieve afdeling van het ziekenhuis wordt alles overzichtelijk en zijn de resultaten exporteerbaar naar elk boekhoudpakket. De indeling rust op twee peilers. De groepen waarin we boeken en de debiteuren die factureren. Tot op artikel niveau heeft u inzicht in omzet, winst en winst per groep. Alle kostenplaatsen in één keer factureren zonder het uitzoeken van al die vervelende bonnetjes of declaraties. Tijdswinst en efficiëntie zijn hier de sleutel.

Voor de gezondheidszorg kunnen we veel efficiëntie bieden. Denk daarbij ook aan verwerking van nota’s van patiënten die uit het buitenland komen, vaak moeten zij direct betalen. ProfX POS is voorbereid op vele soorten kredietkaarten die we aan onze pinautomaten hebben gekoppeld.

Ook de pinautomaten in en rond het ziekenhuis kunnen we voor u regelen, compleet met een App waar u en uw managers elke betaling in kunnen volgen. Dus bij twijfel weet u altijd of er betaald.

Meer weten? Ons kunt u gewoon even bellen, er zit altijd iemand voor u klaar.

Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!