ProfX POS Kassasysteem voor het Museum


Welkom op onze pagina waar verder ingaan op de rol van de kassa in het museum. We maken hier geen verschil tussen kleine en grote musea. Vaak is de personele bezetting deels vrijwilligers en deels vast personeel, zij alle kunnen goed met ProfX POS werken. Dit komt mede door eenvoudige bediening. Laten we beginnen daar waar de bezoekers binnen komen.

Museumkaart

Een bezoeker kan tegenwoordig op allerlei wijze zich een toegang verschaffen tot een museum. Dit kan zijn een voucher van een actie of via een kortingsbon, wel of niet van een website, of wat dacht u van de museumjaarkaart. Zo’n beetje de bekendste kaart die verkrijgbaar is. En sinds kort hebben we daar ook nog de ANWB voucher. Allemaal zaken die aan de balie eenvoudig verwerkt moeten kunnen worden. Binnen ProfX POS is dat allemaal geregeld. Waar we ook goed naar moeten kijken is de bij-verkoop van shopartikelen en eventuele horeca mogelijkheden, want naast de toegang zijn er nog zeer veel mogelijkheden om via de kassa te regelen.

Kassasysteem Retail

Waarom ProfX POS voor het museum?

ProfX POS is modulair van opzet. Dit houdt in dat alle handelingen, zoals bij-verkoop, horeca of de shop, opgebouwd zijn uit modules . Zo kunt u de kaartverkoop en toegangscontrole uitvoeren, maar in de zelfde bon ook een souvenir scannen en verkopen. En waar nodig gelijk een voucher verkopen voor koffie met gebak.

Voorbeeld: Wat we ook steeds meer zien in het verdienmodel van musea dat ze aan catering doen en zaalruimtes verhuren. Dan is een proforma nota een uitkomst. U kunt dan met de klant een seminar of feest samenstellen op de kassa. Op A4 uitprinten en als bevestiging meegeven aan de klant. De klant kan zelfs een aanbetaling doen direct op de kassa. Zo zijn er inmiddels honderden functies beschikbaar. Aan u de keuze! Ook kunt u gebruikmaken van de vele horeca mogelijkheden tot aan een nummerbord in het restaurant, een tafel geheugen, het boeken van omzet op een groep alles om de efficiëntie te verbeteren en eenvoud te brengen in het museum. Kijk u ook even naar de horeca op deze website. alles is met elkaar verbonden.

Verslaglegging is belangrijk of u nu één kassa of er heel veel aan het werk hebt. Verslaglegging moet de ruggengraat zijn van het museum en alle activiteiten daaromheen.

Zo kunt u met de ProfX POS Manager uw kassa’s onderhouden, prijzen en klantgegevens muteren. Zo willen we de omzet kunnen meten, medewerkers kunnen volgen, en de omzet kunnen exporteren naar een boekhoudpakket. Allemaal zaken die binnen ProfX POS geregeld zijn.


Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze wereld, ook daar kunnen we van dienst zijn. Uw camerasysteem, uw website, uw netwerkbeveiliging, uw klantenbestand, allemaal zaken die in en rond het museum geregeld moet zijn. Een nieuw fenomeen zijn alle soorten van apps die op hun beurt ook weer extra beveiliging nodig hebben en dat begint bij de ontwikkeling. Bij ons werken ontwikkeling en klantbegeleiding nauw samen en zorgen er voor dat uw museum loopt en de zaken kan gebruiken die daar voor nodig zijn. Maak een afspraak en laat ons aantonen dat we met eenvoudig te bedienen software u museum een efficiënte en prettige omgeving kunnen maken.


Interesse? Neem contact op, of kom langs in de showroom!