Een eigen webshop. Snel en Voordelig

Moeilijke tijden vragen om serieuze maatregelen


We moeten meer ondernemers op het web krijgen.

Er waait een gure economische wind door Nederland en de rest van de wereld. Als we de berichten moeten geloven is het einde daarvan nog lang niet in zicht. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel. Met een webshop kunt u, ook als uw zaak gesloten is, toch omzet blijven draaien.

Wij zetten so snel als mogelijk een webshop neer.
Via onze intuïtieve interface kunt u gemakkelijk uw webshop vullen.
Als de producten geladen zijn kunt u direct aan de slag.

Een simpele webshop, met spoed opgeleverd:
van € 2.500,00 voor € 1.495,00 (ex. BTW)


Kosten

We begrijpen goed dan in een onzekere tijd zoals deze een investing van € 2.500 of meer een zware last kan zijn. Zeker wanneer u geen of weinig omzet draait. Daarom lanceert Kassacentrum in samenwerking met ProfX, bekend van de ProfX POS Systemen, een plan voor overleving. Een basis webshop kost nu eenmalig € 1.495,-. Na 3 maanden kunt u beslissen of u met de site verder gaat. Daarna kost het € 45 per maand, all-in.

Daarvoor krijgt u een Linux server met hosting, back-ups en beveiliging voor 3 maanden.

Als we in rustiger vaarwater komen zullen we u een gratis seminar geven over de extra mogelijkheden met uw website en om nader kennis te maken met elkaar. Het is een kort en bondig verhaal, maar we denken dat dit is wat nu nodig is om veel ondernemers overeind te houden in de komende lastige tijden!

Bestel en betaal uw website. Bel ons voor meer informatie en levertijd. Mail ons voor meer informatie en levertijd. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geleverd, dus reageer tijdig!

Tip: Laat 1000 folders drukken en verspreid deze in uw buurt, uw bestaande naamsbekendheid zal u in de buurt al snel omzet opleveren!


Neem nu contact met ons op!

079 7170707


Natuurlijk kunt u ook mailen

info@kassacentrum.nl


Bestel nu